Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nišlijka mortuz pijana kolima udarila u drvo!

rssBookmark and Share

26.04.2014. Kurir

Nišlijka pijana svoj „pežo“, Bojana B. (24) iz Niša sletela je juče oko 3.30 sati s kolovoza i udarila u jedno stablo u drvoredu!

Nišlijka mortuz pijana kolima udarila u drvo!

Saobraćajna nezgoda dogodila se u Ulici Milorada Veljovića Špaje, a čak ni činjenica da je oštetila bok automobila i da joj je posle udarca u drvo potpuno izduvana guma nije sprečila Bojanu da nastavi vožnju ka centru grada - do Ulice Svetozara Markovića.

- Na svoju nesreću, njen poluslupani automobil primetili su policajci, koji su je podvrgli alko-testu. Proverom je utvrđeno da je Bojana u tom trenutku imala 1,86 promila alkohola u krvi, pa je zadržana u policiji do otrežnjenja i odvođenja sudiji za prekršaje - rekao je izvor Kurira.

Iste noći policija je za volanom automobila zatekla još dvojicu pijanih vozača.

- Srđan S. (37) iz naselja Deveti maj vozio je „jugo“ sa 2,42 promila alkohola u krvi i izazvao je saobraćajnu nesreću, u kojoj je pričinjena materijalna šteta, dok je malo kasnije policija za volanom „suzukija“ zatekla Milutina N. (57) iz Niša sa 1,41 promilom alkohola u krvi, pa je i on zadržan u policijskoj stanici do otrežnjenja - rekao je naš sagovornik.


#   policija   saobraćajna nezgoda   trežnjenje   materijalna šteta
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima