Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pasatom se zakucao usred kuće (Foto)

Bookmark and Share

Svrljig 15.03.2014. Blic

Aleksandar A. (20) i Zoran V. (40) srećom su samo lakše povređeni nakon što su se 14. marta oko 5.30 časova „pasatom“ zakucali u kuću u Caletovoj ulici u Svrljigu!

Pasatom se zakucao usred kuće (Foto)

Automobil kojime ju pravljao Aleksandar A. je prvo naleteo na gomilu kamenja koja je bila naređana ispred kuće a potom i u zid privatne kuće.

- Čuli smo samo da je jako puklo. Prvo sam pomislila da je u pitanju zemljotres i da se ruši kamenje sa fasade kuće. Kada sam izašla ispred, nisam mogla da verujem. Automobil je stajao zakucan u zid naše kuće, i to baš na mestu gde je krevet mog supruga. Da nije bilo komšijinog kamenja na trotorau, uleteli bi nam u kuću, kaže Vinka Jovanović iz Svrljiga. Ona je odmah pozvala policiju koja je obavestila hitnu pomoć.

- Takvom su silinom udarili, najbolje svedoči to da se kamenje koje je teško po 30 kilograma, razletelo svuda po ulici. Palo je i na našu askonu, koja je takođe oštećena. Suvozača su na nosilima izneli, činilo se da je bez svesti. Osim supruga i mene, u kući su bili sin, snaja i unuče. Svi smo pretrpeli veliki strah. Evo tresemo se od jutros, kaže Vinka.

U policiji kažu da se uzrok nezgode utvrđuje a da su vozač i suvozač pušteni iz bolnice jer je utvrđeno da su samo lakše povređeni.


#   saobraćajna nezgoda   Svrljig   zemljotres
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima