Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Policajcu slomljena noga, policajki povređena šaka, dok su intervenisali ispred DIN-a

rssBookmark and Share

Niš 01.08.2016. M.N., M.S. gradjanin.rs

Jednom policajcu danas je slomljena noga, a policajki povređena šaka kada su pokušali da savladaju razbesnelog muškarca (36) ispred Duvanske industrije Niš „Filip Moris“.

Foto:  gradjanin.rs
Foto: gradjanin.rs

Dežurnu policijsku patrolu, koja je na poziv privatnog obezbeđenja Duvanske industrije Niš „Filip Moris“ izašla na intervenciju, napao nepoznati muškarac i tom prilikom jednog policajca teško povredio, dok je druga pripadnica niške policije prošla sa lakšim telesnim povredama na ruci. Kako nezvanično saznajemo, napadač(36) je ispred fabričke kapije čekao u zasedi jednog od šefova pogona, u nameri da ga polije sonom kiselinom.

- Mi smo nešto pre 15 časova dobili poziv da je došlo do sukoba dve muške osobe. Prilikom intervencije s jednim licem došlo je do sukoba i pokušaja da se savlada kada je policajac zadobio teške telesne povrede, a policajka povrede šake. Osnovno javno tužilaštvo će verovatno reagovati i očekujemo da se lice privede na saslušanje – rekli su nam u policiji. Nezvanično saznajemo da će policajac biti operisan.

Nešto pre 15 sati , patrola policijske ispostave Crveni Krst dobila je hitan poziv od radnika fabrike duvana u Nišu, sa prijavom da nepoznato lice stoji ispred kapije preteći da želi da povredi jednog od radnika, pritom držeći flašicu sa nepoznatom tečnošću za koju je tvrdio da je sona kiselina. Obezbeđenje fabrike je odmah obavestilo policiju, a u trenutku nepažnje uspelo je da oduzme muškarcu bocu koju je ovaj na trenutak spustio na zemlju. Nakon što se izgrednik udaljio sa lica mesta, policijska patrola ga je na osnovu opisa sustigla, ali je prilikom pokušaja legitimisanja muškarac star 36 godina nasrnuo na policajce.

Kako Novosti prenose, prva na udaru našla se pripadnica PI Crveni Krsta, koja je pokušavajući da izbegne udarac i nasrtaje napadača zadobila lakše povrede prstiju desne šake, nakon čega je njen kolega iz patrole skočio na napadača u nameri da ga savlada. U opštem metežu, nezvanično, napadač je prvo šutnuo policajca, starosti oko 45 godina, a onda i pao na zemlju sa njim, i tom prilikom je službeno lice zadobilo teške povrede cevanice leve noge, Kako izvor iz niške policije navodi, drama je trajala par minuta, dok u pomoć nisu stigle i ostale patrole i savladale pomahnitalog miškarca, a povređeni policajci su hitno prebačeni u niški Klinički centar, na Kliniku za ortopediju.


#   Niš   Filip Moris   Klinički centar   Osnovno javno tužilaštvo   policajci   sona kiselina   Duvanska industrija
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima