Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Poslanik SNS-a zamalo pretukao šefa policije

rssBookmark and Share

Vranje 29.04.2013. Izvor: OK Radio

Prema informacijama iz više naših dobro obaveštenih izvora, u noći izbora sa MZ u Vranju došlo je do teškog incidenta između pripadnika SNS-a i predstavnika policijske uprave Vranje.

Poslanik SNS-a zamalo pretukao šefa policije

Tokom pobedničke vožnje naprednjaka, u ponedeljak oko jedan sat posle ponoći, kod prostorija RTV Vranje policija je intervenisala i pokušala da zaustavi kolonu automobila SNS-a.

Na ovo je burno reagovao poslanik SNS-a Dragan Nikolić, koji je ušao u verbalni duel sa policajcima.

Za nekoliko minuta na licu mesta pojavio se i načelnik PU Vranje Slađan Velinović, pa je umalo došlo do tuče između Nikolića i Velinovića.

Dok je Velinović samo ćutao, Nikolić je, svedoče neki od prisutnih, sasuo salvu uvreda na njegov račun, i samo prisebnost prisutnih sprečila je da incident eskalira do fizičkog obračuna.

Paralelno sa tim, došlo je i do sukoba Nikolića sa direktorom RTV-a Zoranom Veličkovićem, koi je optužen da nije relevantno pratio dešavanja na izborima.

Kako su njegovi novinari otišli kući, Veličković je bio prinuđen da ih dovede da otprate KZN koja je i organizovana specijalno za njih, oko 1:30 posle ponoći u ponedeljak.

U nastavku dešavanja SNS-a je organizovao i protest ispred PU Vranje, kada se poslanik Nikolić popeo na haubu automobila i mahao zastavom stranke.

Priča o incidentu potrđena je od svih strana učesnika, ali se o njoj niko zvanično do sada nije oglasio.

Komentara: 0


#   Vranje   policija   poslanik   Dragan Nikolić   Slađan Velinović   PU Vranje   RTV Vranje
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima