Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Povređena dva pešaka

rssBookmark and Share

Prokuplje 28.01.2015. Alo!

U saobraćajnim nezgodama koje su se dogodile u Prokuplju i Blacu povređeno je dvoje pešaka.

Povređena dva pešaka

Pešak Vladica N. (35) iz Blaca zadobio je teške telesne povrede u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila u ulici Stevana Nemanje u Blacu, kada ga je udario putnički automobil.

Prema podacima iz policije, do nezgode je došlo kada je vozač putničkog vozila marke „pežo“ udario pešaka koji se kretao levom stranom kolovoza i udaljio se u nepoznatom pravcu.

- Pacijent je u svesnom stanju primljen na Odeljenje urgentne medicine prokupačke bolnice „dr Aleksa Savić“. Nakon dijagnostike konstatovane su teške telesne povrede u vidu otvorenog preloma desne potkolenice, preloma desne podlaktice, površnih povreda u predelu lica i otoka u predelu gornje vilice - rekla je portparol prokupačke bolnice dr Marija Despotović.

Ona ističe da je nakon ukazane lekarske pomoći Vladica N. upućen na dalje lečenje u Kliničko bolnički centar u Nišu.

Policija je odmah po prijavi reagovala i zahvaljujući brzoj intervenciji vozač je ubrzo pronađen i lišen slobode. Protiv njega je podneta krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivična dela teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nezgodi. Od strane sudije Osnovnog suda u Kuršumliji određen mu je pritvor u trajanju do 90 dana. Uviđaj su izvršili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Blacu po ovlašćenju osnovnog javnog tužioca u Kuršumliji.

U saobraćajki koja se dogodila u ulici Ratka Pavlovića u Prokuplju vozač automobila marke „mercedes“ udario je pešaka Brankicu T. iz Prokuplja. Brankica je tom prilikom zadobila prelom ključne kosti.


#   Prokuplje   Blace   saobraćajna nezgoda   krivična prijava   povrede   Marija Despotović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima