Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Drvenom palicom napali sina predsednika niških socijalista

rssBookmark and Share

Aleksinac 22.01.2014. Tanjug, Blic

Policija je uhapsila Iliju Vidanovića, a za drugim počiniocem se traga zbog sumnje da su drvenom palicom napali i povredili Predraga Vlajkovića (31) iz Niša.

Drvenom palicom napali sina predsednika niških socijalista

Ilija je nedavno osumnjičen za napad na narodnog poslanika Nikolića, a Predrag je sin predsednika Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije i niškog narodnog poslanika Slavoljuba Vlajkovića.

Policija je uhapsila Iliju Vidanovića (21) iz okoline Aleksinca zbog sumnje da je izvršio krivično delo nanošenja teške telesne povrede, a sa njim je bila još jedna osoba za kojom policija traga, navode iz Policijske uprave.

Sumnja se da je Ilija Vidanović 21.januara oko 00.30 časova u Nišu na raskrsnici ulica Milorada Veljkovića Špaje i Svetozara Markovića, pretukao Predraga Vlajkovića.

U Informativnoj službi Policijske uprave u Nišu Tanjugu je rečeno da motiv napada još nije poznat.

Napadači su imali fantomske na glavi a Predraga V. su sačekali ispred zgrade i pretukli ga bejzbol palicama, nanevši mu prelom lakta. Osumnjičenom je nakon saslušanja određeno zadržavanje do 48 sati.

Podsetimo da je Ilija Vidanović sa još dvojicom napadača pre šest dana pušten iz policijskog pritvora u Vranju odlukom sudije iz prethodnog postupka Dragana Stefanovića da im se ne odredi pritvor zbog sumnje da su fizički nasrnuli na narodnog poslanika Dragana Nikolića.

Više tužilaštvo uložilo je žalbu na takvo rešenje, ali je sudsko veće Višeg suda u Vranju žalbu u utorak odbilo.


#   Aleksinac   SPS   policija   hapšenje   tuča   Ana Nikolić   Dragan Nikolić   Slavoljub Vlajković   Ilija Vidanović   Predrag Vlajković   bejzbol palica   Više tužilaštvo   krivično delo
@socijalisti @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima