Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pronađen utopljenik

rssBookmark and Share

21.06.2011. Izvor Južne vesti, TV5, Pres

Telo tridesetogodišnjeg S.K. koji se utopio tokom vikenda u Nišavi, pronađeno je i prebačeno na sudsku medicinu, saopštila je portparol Policijske uprave Lidija Pavlović u jutarnjem programu TV5.

NIŠ - Muškarac se utopio kod mesta Žuta stena, a dalja istraga pokazaće detalje ove tragedije.

Prema rečima očevica Ilije Ilića (16) koji je u subotu uveče pecao na Nišavi, bezazleno brčkanje u plićaku Nišave iznenada se pretvorilo u dramu.

- Pecao sam sa prijateljima kada sam ugledao dva mladića i devojku kako se kupaju u reci. Brčkali su se i smejali, bilo je jasno da se dobro zabavljaju. Voda ih je nosila nizvodno ka nama, ali niko od njih nije pokazivao znake panike. Mladić koji je stradao bio je okrenut licem ka dnu reke. Izgledalo je kao da želi da zaroni. Ođednom je nestao pod vodom. Uopšte nije izgledalo da se davi! Njegovi prijatelji nisu ni primetili da je nestao. Rekao sam im da im se drug možda udavio, da ga nema. Međutim, oni su me samo zbunjeno gledali. Pretpostavljam da su se uplašili. Kada sam video da nisu u stanju da mu pomognu, skočio sam u vodu. Tražio sam nesrećnog mladića, nekoliko puta zaronio, ali nisam uspeo da ga nađem - rekao je Ilić novinaru dnevnog lista Pres.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima