Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Rasvetljeno surovo ubistvo u Galibabincu: Udarala ga u glavu i ugušila peškirom

rssBookmark and Share

19.11.2016. D.K. Narodne novine, Belami, Južna Srbija

Zahvaljujući intenzivnom operativnom radu najboljih inspektora krvnih delikata Odeljenja kriminalističke policije, rasvetljeno je surovo ubistvo koje se 7. novembra dogodilo u svrljiškom selu Galibabinac i uhapšena žena koja se sumnjiči za ovo delo.

Foto: Belami portal
Foto: Belami portal

Toga dana u svom domu ubijen je Momčilo Simonović (59) čije je telo dan kasnije pronašao njegov rođak.

Kako je saopštila niška Policijska uprava, uhapšena je L.S. (45) koja se sumnjiči da je rukama i nogama udarala u glavu i telo žrtvu, a zatim mu vezala ruke, omotala peškir i košulju oko usta i nosa usled čega je on preminuo.

Momčilo je sa osumnjičenom bio u ljubavnoj vezi a njegova familija je sumnjala da joj je on davao novac, ali da ga je i potkradala.

-Primetila sam da nedostaju neke stvari iz kuće, posteljine, ćebad, posuđe… Kada sam brata pitala ko ga to krade, ustao je od stola gde smo pili kafu i ljutito je izašao. Nije hteo ništa da mi kaže ni kada sam ga plačući molila da mi odgovori ko mu dolazi u kuću – kazala je nakon ubistva Momčilova sestra .

I Simonovićev prvi komšija Dušan Žikić potvrđuje da je ova žena povremeno dolazila kod njega.

-Video sam sa njim u dvorištu jednu ženu koja mu je pomagala u nekom poslu. Znam da nije iz sela jer sve žene odavde dobro poznajem. Nju nikada ranije nisam video, ne bih je ni prepoznao da je ponovo vidim. Ne mogu da tvrdim da su bili u ljubavnoj vezi jer nisam video ništa takvo između njih. Da jesu ne bi bilo nikakvo čudo, on je razveden, slobodan čovek – priča Žikić.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će sa krivičnom prijavom za teško ubistvo biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Nišu.


#   Policijska uprava   Momčilo Simonović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima