Južna Srbija Info

Razneo se puškom kad ga je stigla policija

rssBookmark and Share

Prokuplje 17.03.2015. Mondo, Južna Srbija Info

B. Ž. (41) izvršio je samoubistvo lovačkom puškom ispred porodične kuće u selu Donja Bresnica kod Prokuplja, nakon što je policija htela da ga privede po poternici koja je za njim raspisana.

Razneo se puškom kad ga je stigla policija
Razneo se puškom kad ga je stigla policija

Iako je uviđaj u toku i niko od nadležnih nije želeo da da više informacija o ovom slučaju, "Alo" saznaje da je nesrećni čovek pucao sebi u srce, te da je umro na licu mesta.

Meštani kažu da u momentu kada je stigla Hitna pomoć Doma zdravlja u Prokuplju, B. Ž. već bio mrtav, što je potvrdila i portparol Doma zdravlja u Prokuplju Jelena Tomašević.

Ona kaže da je Hitna pomoć primila poziv iz policije i da je odmah ekipa krenula ka licu mesta.

"I pored brze intervencije naše ekipe, dežurni lekar je mogao samo da konstatuje smrt. Pacijent nije davao znake života", prokomentarisala je Tomaševićeva.

Ostaje nejasno kako je došlo do ovog nemilog događaja, jer u Tužilaštvu i policiji nisu želeli da iznose detalje, piše beogradski tabloid.

Nakon uviđaja, tokom sutrašnjeg dana verovatno će se znati više pojedinosti i kako je došlo do ovog tragičnog događaja kao i zbog čega je policija htela da privede B. Ž.

 

Komentara: 0


#   Prokuplje   privođenje   policija   Hitna pomoć   samoubistvo   lovačka puška   poternica   Donja Bresnica   Jelena Tomašević
@OfficialJelenaT @


 


[ Dodaj komentar ]