Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Recepcionar u životnoj opasnosti

rssBookmark and Share

Vranje 18.02.2012. Autor : V. Ristić |

Recepcionar Hotela „Železničar“ u Vranjskoj Banji M. Stoiljković (29) zadobio je povrede opasne po život nakon što je pokušao da se krovnog ulaza u hotel ukloni sneg, potvrdila je za predsednica Gradske opštine Vranjska Banja dr Slavica Sotirović.

Recepcionar u životnoj opasnosti

Stoiljković je propao kroz plastični sims ulaznog krova i pao na glavu nakon čega je prebačen na Neurohiruršku kliniku u Nišu gde se nalazi u životnoj opasnosti.

Tokom jučerašnjeg dana na teritoriji vranjske opštine zabeleženo je više havarija u nisko naponskoj mreži pa je šire područje centra Vranja bilo bez napajanja električnom energijom duže od dva sata, što je prvi put od kada je uvedena vanredna situacija. Juče je na ulicama Vranja gde je sneg iznosio i više od jednog metra došlo do kolapsa u gradskom saobraćaju jer mehanizovane ekipe JP „Vodovod“ nisu uspevale da sklone sneg sa trotoara.

U centralnog gradskoj ulici Kralja Stefana Prvovenčanog došlo je do jednočasovnog zastoja u putničkom ali i prigradskom saobraćaju. U blokadi se našao autobus lokalnog preduzeća „Kavim Jedinstvo“ na relaciji Vranjska Banja - Vranje koji je bio blokiran u glavnoj gradskoj ulici.


#   Vranje   Vranjska Banja   vanredna situacija   Slavica Sotirović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima