Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Stradao taksista u saobraćajnoj nezgodi kod Bujanovca

rssBookmark and Share

Vranje 29.10.2015.

U saobraćajnoj nezgodi, koja se večeras dogodila na magistralnom putu Bujanovac-Preševo, jedna osoba je izgubila život, a jedna je povređena.

Stradao taksista u saobraćajnoj nezgodi kod Bujanovca

U sudaru dva automobila i autobusa u blizini Bujanovca, oko 22.30, jedna osoba je poginula, a jedna lakše poređena, saopštila je danas lokalna policija, a prenosi Tanjug.

Poginuo je muškarac (60) iz Preševa, koji je upravljao automobilo "golfom", a lake telesne povrede je zadobio državljanin Grčke (65).

Foto OK radio

Prema nezvaničnim informacijama u nezgodi, kod sela Levosoje, život je izgubio taksista iz sela Aliđerce kod Preševa.

Povređen je strani državljanin, kome se trenutno ukazuje pomoć u Zdravstvenom centru u Vranju.

U sudaru su učestvovali uz automobil "golf" vranjske registracije i "pežo" grčkih registarskih oznaka kao i autobus "mercedes" sa novopazarskim tablicama.

Prema još nepotvrđenim informacijama uzroci ove teške nezgode su gusta magla na delu magistralnog puta kod Bujanovca i neprilagođena brzina uslovima puta kojom se kretao taksista.  

Prvi, nepotvrđeni nalazi istrage, koju vrše pripadnici Policijske uprave iz Vranja, kažu da je taksista, koji se kretao prema Preševu, zbog nepropisnog preticanja, izgubio kontrolu nad vozilom, najpre snažno udario autobus novopazarskih registarskih oznaka, a potom i „pežo“ grčkih registarskih oznaka, prenosi OK radio.

Po ovlašćenju zamenika tužioca Osnovnog javnog tužilaštva u Vranju uviđaj su izvršili pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova.

Zbog ovog udesa saobraćaj na magistralnom putu između Bujanovca i Preševa bio je u prekidu nekoliko sati i odvijao se alternativnim pravcem.


#   Vranje   Bujanovac   taksi   Preševo   saobraćaj   saobraćajna nezgoda   strani državljani   gusta magla   OK Radio
@okradio_rs @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima