Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tužilaštvo potvrdilo: Vozilo zamenika načelnika PU Niš Zorana Bogdanovića, namerno zapaljeno

rssBookmark and Share

Bulevar Nemanjića 18.12.2017. M.M. Južna Srbija Info

Kako su potvrdili u Osnovnom javnom tužilaštvu, paljenje službenog automobila zamenika načelnika niške policije Zorana Bogdnaovića je podmetnuto, a protiv N.N. lica biće podneta krivična prijava, zbog krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Iz Tužilaštva dodaju da da se požar dogodio u noći između subote i nedelje oko tri sata na Bulevaru Nemanjića i da je izgoreo službeni auto “volksvagen pasat" Zorana Bogdanovića, inače vozilo niške Policijske uprave, koje mu je dato na korišćenje.

Policija je izvršila uviđaj i intezivno radi na otkrivanju počinioca.

Podsetimo...

Ovo je šesti automobil u poslednjih mesec dana koji je izgoreo u Nišu, od kojih je jedan u vlasništvu Miloša Bađura zamenika gradonačelnika Niša, a drugi direktora "Tržnice" Gorana Đorđevića. Treći automobil je u vlasništvu žene, za koju se nezvanično govorilo da je posredstvom supruga zaposlenog u MUP-u u vezi sa odrđenim strukturama, međutim to nije i dokazano, kao i navodi pojedinih, da su goreli i automobili visokih policijskih službenika u Nišu.

Četvrti automobil, je takođe u vlasništvu ženske osobe, a po priznanju samog ministra policije Stefanovića, peto vozilo koje je izgorelo je automobil načelnika Kriminalističke policije u Nišu, Dejana Utvića.


#   Goran Đorđević     Miloš Banđur   Osnovno javno tužilaštvo   paljenje automobila   PU Niš   Ana Đorđević   Bulevar Nemanjića   Gorana Đorđević   Zoran Bogdanović
@Milos_Bandjur @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima