Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U koferima ispod garderobe boksovi cigareta

rssBookmark and Share

Merdare 26.01.2020. Južna Srbija Info

Sa „mravljim“ švercom, kako se odomaćeno zovu pokušaji krijumčarenja manjih količina različite robe, carinici se susreću svakodnevno na gotovo svim graničnim prelazima, a prekršioci su najčešće stanovnici pograničnih područja, vozači kamiona, ili gastarbajteri, koji na taj način pokušavaju da dodatno zarade „na crno“.

U koferima ispod garderobe boksovi cigareta

Upravo takav slučaj zabeležen je 21. januara 2020. godine na prelazu Gradina, kada je u jednom automobilu, otkriveno i zaplenjeno čak 20 boksova cigareta „marlboro“.

U prekršaju se našao 31-godišnji bugarski državljanin, koji je sa još troje svojih sunarodnika, automobilom „ford fokus“ bugarskih registarskih oznaka, putovao ka Engleskoj.

Bez obzira što su na graničnu kontrolu ušli kroz zeleni kontrolni prolaz, namenjen onima koji nemaju ništa za prijavljivanje, ipak su izdvojeni za detaljan pregled.

Ispostavilo se, ne bez razloga, jer su tom prilikom u gotovo svim koferima i torbama, ispod garderobe, pronađeni boksovi cigareta zapakovani u crne plastične kese, za koje se kao vlasnik prijavio vozač automobila.

Komentara: 0


#   cigarete   Merdare   carina   šverc cigareta
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima