Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U prostorije SNS upao naoružan čovek i pretio da će se ubiti!

Bookmark and Share

22.06.2014. Agencije

U centralne prostorije Srpske napredne stranke jutros ušlo je naoružano lice preteći samoubistvom, saopštio je Biro Ministarstva unutrašnjih poslova za saradnju s medijima.

U prostorije SNS upao naoružan čovek i pretio da će se ubiti!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su na terenu, a o svim detaljima, Biro za saradnju obavestiće javnost blagovremeno, navedeno je u saopštenju.

Situacija u sedištu Srpske napredne stranke (SNS) u koju je jutros ušao naoružani muškarac preteći samoubistvom je razrešena, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović, koji je razgovarao sa čovekom koji je upao u SNS.

Muškarac je odvezen kolima hitne pomoći, javlja naš izveštač sa lica mesta. Kola su bila parkirana na izlazu na koja je izveden tako da nije bilo moguće videti ga.

Stefanović je novinarima rekao da je taj muškarac star više od 50 godina ušsao u sedište SNS naoružan pištoljem koji je imao u legalnom posedu i tražio da razgovara sa nekim od rukovodstva stranke.

- Kada sam ušao, on je predao oružje i rekao šta ima. Zajedno sa pregovaračkim timom, brzo smo završili posao, čovek je razoružan i sve je pod kontrolom, rekao je Stefanović.

On je dodao da je pomenuti čovek ušao u sedište SNS zbog različitih problema koje je imao unazad nekoliko godina, ali da tom prilikom nije nikom pretio.

Takođe, muškarac koji je upao u SNS, nije kriminalac, odnosno nije iz kriminogene sredine, rekao je Stefanović, koji nije želeo da navede identitet te osobe.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je muškarac hteo sebe da liši života verovatno zbog svoje ekonomske situacije. Međutim, kako je istakao, taj problem je rešen.

Kako saznajemo on će biti upućen u psihijatrijsku bolnicu „Laza Lazarević.“


#   SNS   Nebojša Stefanović   upad   naoružan
@sns_srbija @nesastefanovic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima