Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ubistvo u Niškoj Banji: Preminuo recepcionar vile DND

rssBookmark and Share

Niška Banja 05.01.2017. TV Zona plus

Dejan Jovanović (42) recepcionar u vili “DND“ u Niškoj Banji, koji je zbog povrede glave pucnjem iz pištolja bio u komi od 5. novembra, kada je ubijen vlasnik vile Dejan Dejančić (51), preminuo je jutros na niškoj Klinici za neurohirurgiju, prenosi TV Zona plus.

Foto: TV Zona plus
Foto: TV Zona plus

Prema prvim nalazima istrage, sumnjalo se da je upravo on ubio gazdu, a zatim pucao sebi u glavu. Svedok svega je, kako se najpre mislilo, bila sobarica, a spekulisalo se da je ljubomora zbog te sobarice bila motiv zločina.

Medjutim, dalja istraga dovela je do totalnog obrta – krajem decembra je uhapšena sobarica M.D. (27) zbog sumnje da je izvršila ubistvo vlasnika vile i pokušaj ubistva recepcionara i to u saizvršilaštvu, što znači da se sumnja da je imala i saučesnika.

Sumnju na nju bacili su biološki tragovi pronađeni na pištolju kojim je zločin izvršen, a odmah su se u medijima pojavile spekulacije da je motiv zapravo pljačka.

Sobarica je pred istražnim organima negirala zločin i ostala pri svojim tvrdnjama da je recepcioanr pucao na gazdu, a zatim sebi u glavu.


#   Klinički centar Niš   Niška Banja   ubistvo   smrt   Dejan Jovanović   pokušaj ubistva   vila   M.D.   Dejan Dejančić   DND vila
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima