Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ukrao robu iz kioska vrednu 221.900 dinara

rssBookmark and Share

29.06.2011. Izvor: Tanjug

Istražni sudija Osnovnog suda u Vranju odredio je pritvor do mesec dana Goranu T. (32) iz Bujanovca zbog summnje da je sa trojicom saučesnika obio kiosk TP "Deki" u toj opštini, odakle su ukrali robu u iznosu od oko 221.900 dinara, saopšteno je iz Policijske uprave u Vranju.

VRANjE-Sumnja se da je Goran T. u noći između 12. i 13. juna ove godine, u saradnji sa Dardanom I. (30) i Stevanom A. (30) iz Bujanovca, kao i sa još jednim nepoznatim licem, počinio krivično delo teška krađa.

Goran T. tereti se i za krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, pošto je policija prilikom pretresa njegove kuće u Bujanovcu, osim ukradene robe, pronašla i upaljač sa eksplozivom za ručnu bombu M-75.

Protiv Dardana I. i Stevana A, koji su u bekstvu, podneta je krivična prijava u Opštinskom javnom tužilaštvu u Vranju, zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Četvrti učesnik u krađi i dalje je nepoznat i policija aktivno radi na njegovom identifikovanju, navedeno je u saopštenju.



Komentara: 0


#   policija   krivična prijava   krivično delo
@


 


[ Dodaj komentar ]





Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima