Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zaplenjene cigarete vredne oko 15.000 evra

rssBookmark and Share

Pirot 19.12.2014. Južna Srbija Info/Tanjug

Zajedničkom akcijom pripadnika policijskih uprava u Nišu i Pirotu i Bezbedonosno-informativne agencije zaplenjeno je 7.500 paklica cigareta makedonske proizvodnje u vrednosti od oko 15.000 evra, saopšteno je danas iz MUP-a Srbije.

Zaplenjene cigarete vredne oko 15.000 evra

Policija je uhapsila Z. M. (50) i I. P. (36) iz Niša i N.M. (44) iz Pirota zbog sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljene trgovine, navodi se u saopštenju.

Policija je cigarete otkrila u putničkom vozilu "mercedes" pirotskih registarskih oznaka kojim je upravljao N. M. , a osim cigareta za koje se sumnja da su bile namenjene prodaji na domaćem tržištu, policija je otkrila i 30 metaka kalibra 7,9 milimetara u nelegalnom posedu, saopštava MUP.

Prilikom pretresa stana Z. M. pronađen je novac u iznosu od 11.000 evra koji je, kako se sumnja, Z.M. dobio od N.M. prilikom preprodaje cigareta, dodaje se u saopštenju.

Policija je privremeno oduzela cigarete, novac, municiju i putničko vozilo, a osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, dodaje se u saopštenju.


#   Pirot   policija   hapšenje   municija   šverc cigareta   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima