Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Hvarska ulica konačno dobila asfalt

rssBookmark and Share

Niš 10.12.2018. Južna Srbija Info

Završena je izgradnja Hvarske ulice u Donjem Komrenu. Posle mnogo godina čekanja, i izneverenih obećanja, žitelji ove konačno su dobili asfalt do svojih domova, a rešeni su i problemi sa vodovodnom i kanalizaionom mrežom.

Hvarska ulica konačno dobila asfalt

Gradonačelnik Darko Bulatović, zajedno sa predsednikom Gradske opštine Crveni krst Miroslavom Milutinovićem i saradnicima iz Direkcije za izgradnju grada obišao je završne radove na uređenju ove ulice i razgovarao sa meštanima.

Gradonačelnik je rekao da se, bez obzira na kalendar i vremenske prilike u svakom delu grada radi i rešavaju se problemi građana.

”Ako se sećate, početkom septembra smo bili ovde, razgovarali sa građanima i obećali da ćemo učiniti sve da do nove godine pokušamo da rešimo njihove dugogodišnje probleme, i srećan sam što smo u tome i uspeli, nadam se i na zadovoljstvo meštana Hvarske”, rekao je Gradonačelnik.

On je naglasio da je gradsko rukovodstvo stabilizovalo budžet, da uspešno vraća dugove bez novih zaduživanja i da sada može ozbiljno da se upusti u rešavanje  problema važnih za građane.

”Cilj nam je da uspešno isplaniramo narednu godinu, izdvojićemo milijardu  dinara više i nastojaćemo da sistemski rešavamo komunalne probleme, a ne kao što je rađeno prethodnih godina, od slučaja do slučaja“, istakao je Gradonačelnik Bulatović.

Komentara: 0


#   Niš   Južna Srbija Info   Darko Bulatović   asfaltiranje   gradske opštine   vremenske prilike   Hvarska ulica
@juznasrbija @DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima