Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kasarne na prodaju

rssBookmark and Share

Pirot 03.06.2014. Dnevnik

Republička direkcija za imovinu objavila je pojedinačnu prodaju 26 kasarni i skladišta koji nisu neophodni za delatnost Vojske Srbije.
Početna prodajna cena svih ponuđenih objekata je nešto manja od 23 miliona evra.

Kasarne na prodaju

Rok za podnošenje pisanih ponuda je 15 dana, a kriterijum za izbor je visina ponuđenog iznosa, objavljeno je na sajtu Direkcije.

Na prodaju su ponuđeni vojni kompleks – kasarna „Tanasko Rajić” u Čačku, vojni kompleks „Aleksandrovi salaši” u Subotica, vojni kompleks „Ul. Nikole Tesle br. 37” u Srbobranu, vojni kompleks – skladište „Potok Mesić – Belocrkvanski put“ u Vršcu, vojni kompleks „Supovski most” u Aleksincu, vojni kompleks „Lipnica“ u Čačku, vojni kompleks „Provalija – RRFD. Kamenica“ u Novom Sadu.

Takođe se prodaju i vojni kompleks – skladište UBS „Stari Dubočaš“ u Irigu, vojni kompleks „Ul. Jovana Popovića bb” Klub Vojske Srbije u Beloj Crkvi, vojni kompleks „Ćirikovac”, skladište u Požarevcu, vojni kompleks – skladište „NH Slavko Munćan Sava“ kasarna u Beloj Crkvi, vojni kompleks – skladište „Nišavska dolina” u Pirotu, vojni kompleks „KP 663/1, 663/2 i 665, KO Jagodina“ u Jagodini, vojni kompleks – skladište „Kulinovci” u Čačku.

Uz to se nude i vojni kompleks – skladište „Donje lastavičko polje“ u Knjaževcu, vojni kompleks „Poljci”, objekat UPT u Kraljevu, vojni kompleks „Bukovac“ u Novom Sadu, vojni kompleks „Milutinovac-3” kod Kladova, vojni kompleks „Nova Pazova“ kod Nove Pazove, vojni kompleks „Kučajna” – skladište u Kučevu, vojni kompleks „Klub Vojske“ u Negotinu, vojni kompleks – kasarna „Dubočaš” u Irigu, vojni kompleks „Ul. Strelište bb“ u Kikindi, vojni kompleks „Vlasina južni deo“, kasarna u Surdulici i vojni kompleks – skladište „Potočanje“ u Užicu.

Predmetne nepokretnosti otuđuju se kao jedinstvene celine, u viđenom stanju, bez prava kupca na naknadne reklamacije. Konačna kupoprodajna cena nepokretnosti biće utvrđena nakon sprovedenog postupka prikupljanja pismenih ponuda.

 

Ostale i NATO bombe

U oglasu se navodi i da se za vojne komplekse Bukovac u Novom Sadu i Nova Pazova pretpostavlja da su tokom NATO bombardovanja zagađeni neeksplodiranim ubojnim sredstvima, da nisu ispitani i nisu očišćeni od neeksplodiranih ubojnih sredstava i troškovi ispitivanja i čišćenja padaju na teret kupaca.

 


#   Pirot   Aleksinac   kasarna   Surdulica   vojska   Ana Popović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima