Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Konačno: U toku je rekonstrukcija Topličine ulice u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 24.11.2016.

Jedna od najvažnijih saobraćajnih veza u užem centru grada i istovremeno jako problematična ulica zbog čijeg su se lošeg stanja i otežanog saobraćaja vozači često žalili, Toličina ulica kod Pravnog i Ekonomskog fakulteta, biće potpuno rekonstruisana do sredine januara.

Konačno: U toku je rekonstrukcija Topličine ulice u Nišu

U toku su radovi na sanaciji kolovoza, ivičnjaka i trotoara koji se finansiraju sredstvima Grada Niša iz Programa uređivanja građevinskog zemljišta za 2016. godinu.

Gradonačelnik Darko Bulatović, i član Gradskog veća zadužen za planiranje i izgradnju Miloš Milošević, obišli su radove kako bi se uverili da li se sve odvija onako kako je planirano. Prema rečima gradonačelnika, Grad je izdvojio 11 934 732 dinara za ove radove. On je dodao da je kompletna rekonstrukcija ove ulice u saglasnosti sa planovima javno-komunalnih preduzeća. „Postoji potpuna sinhronizacija i dat je nalog preduzećima da se pridržavaju uputstava jer nećemo tolerisati da se završene ulice odmah kopaju zbog eventualnih aktivnosti JKP. Mi nemamo toliko novca da bismo se razbacivali i ovo što se sada radi treba da nam služi dugi niz godina“, poručio je gradonačelnik.

Komentara: 0


#   Niš   Darko Bulatović   rekonstrukcija   Pravni fakultet Niš   Topličina ulica   Miloš Milošević
@DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]