Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Kuršumlijski osnovci priredili Vaskršnji vašar, u humanoj akciji sakupljeno preko sto hiljada dinara

rssBookmark and Share

Kuršumlija 16.04.2023. Južna Srbija Info

Vaskršnja čarolija ne bi bila to što jeste, kada njenu radost ne bismo podelili sa drugima, čineći dobra dela, tako da se ovog puta prikupljaju novčana sredstva za one kojima je ista najpotrebnija, za izlečenje: Ane Kostić, Đorđa Todorovića i Mirka Janićijevića.

Kuršumlijski osnovci priredili Vaskršnji vašar, u humanoj akciji sakupljeno preko sto hiljada dinara

Sve kuršumlijske škole uveliko su se uključile u ovaj program.

Učenici Osnovne škole Drinka Pavlović proveli su prijatno popodne sa predstavnicama Tima međupredmetne kompetencije i preduzetništva, profesorkom istorije – Milom Pavlović i profesorkom srpskog jezika i književnosti – Mirjanom Đukić, u okviru projekta VASKRŠNjI VAŠAR koji je uspešno realizovan. Učešće su uzeli svi učenici mlađih i starijih razreda, koji su izložili veliki broj uskršnjih proizvoda, čak i jednog pravog zeku, čestitke, korpice, kolače, prikazan je Vaskrs, po prazničnim danima. U svaki proizvod je utkano mnogo ljubavi, posvećenosti i pozitivne energije.

Posebnu radost priredili su razdragani mališani, koji su kao iskusni prodavci, prezentovali svoje maštovite rukotvorine, sa željom da i oni podrže ovu veliku humanitarnu akciju.

U OŠ „Drinka Pavlović“, tokom ove akcije, prikupljeno je ukupno 102.689,00 dinara, na čemu zahvaljuje direktor škole – Goran Dragović sa svojim kolektivom i učenicima.


#   Kuršumlija   humanitarna akcija   Drinka Pavlović OŠ   Vaskrs
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima