Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Leskovac dobio prestižno priznanje "Zlatni ključ"

rssBookmark and Share

Leskovac 21.10.2016.

Grad Leskovac dobio je priznanje „Zlatni ključ“ na Petom Dunavskom biznis forumu, koji je, pod pokroviteljstvom Privredne komore Srbije i Vlade AP Vojvodine, održan u Novom Sadu.

Leskovac dobio prestižno priznanje "Zlatni ključ"

Iako ne pripada Dunavskom slivu Leskovac je priznanje dobio kao lokalna smouprava koja iza sebe ima odlične rezultate u ekonomskoj, privrednoj i kulturnoj promociji svog grada.

Inače, Leskovac je jedini grad van područja Vojvodine i regije dunavskog sliva koji je dobio ovo priznanje.

- Ova manifestacija ima za cilj da prikaže sve ono što je urađeno u prethodnom periodu. Važno je naravno i da se naprave planovi za buduću saradnja država koje pripadaju  dunavskom slivu s jedne strane  sa onima koje nisu na Dunavu, ali žele da se povezuju, razvijaju i unapređuju, a kojima naš grad svakako pripada. Ideja Dunavskog biznis foruma je ideja povezivanja, okupljanja što više energije, što više finasijskih sredstava, što više projekata, koji će se realizovati ne samo u Vojvodini, već na teritoriji cele naše zemlje i tu smo negde i mi povezani. Samo kroz zajedničko nastupanje i ujedinjeni oko dobrih ideja i projekata, kroz saradnju javnog i privatnog sektora, a ne kroz sukob, možemo da popravimo privredni ambijent i sveukupni ambijent u našoj državi i društvu, rekao je povodom pristiglog priznanja gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović.

Organizatori ovog skupa su "Media Invent" iz Novog Sada, Univerzitet u Novom Sadu kao i Institut evropskih regiona iz Salzburga i Sarajeva.


#   Leskovac   Goran Cvetanović   Novi Sad   Privredna komora  
@CvetanovicG @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima