Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Obeležen Dan mladih u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 01.09.2016.

Skupštinskom odlukom se od 2011. godine 1. Septembar proslavlja kao Dan mladih Grada Niša, Niš je postao prvi grad koji ima svoj Dan mladih.

Obeležen Dan mladih u Nišu

Ove godine  Dam mladih je obeležen u Obrenovićevoj ulici, na platou  TPC Kalča, ispred Telenora prezentacijom putem štandova različitih organizacija, neformalnih grupa i institucija koje rade sa mladima i za mlade, kao činilaca omladinske politike u Gradu.

Štandove je posetio zamenik gradonačelnika prof.dr Miloš Banđur,a svi zainteresovani građani mogli su  dobiti korisne informacije o različitim mogućnostima, objavljenim konkursima i edukacijama.

Uprava za omladinu i sport predstavila je svoje letnje radionice namenjene srednjoškolcima, dok je Neformalna grupa NI FOTO predstavila   svoju izložbu.

„Zadatak Grada je da u vremenu pred nama omogući aktivno učešće mladih u donošenju odluka i postupcima, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou, kao i da se poboljša kvalitet života mladih, uvažavajući njihove interese“-rekao je zamenik gradonačelnika Miloš Banđur i naglasio da je „Grad Niš itekako zainteresovan za razvoj mladih i njihov doprinos kreiranju života na području grada i da je veoma bitno prepoznati i sačuvati talentovane i perspektivne pojedince.“


#   Niš   Kancelarija za mlade   Miloš Banđur   TC Kalča   uprava za omladinu   Dan mladih  
@Milos_Bandjur @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima