Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Po ugledu na prestonicu i zahtevima predsednika Vučića, ubrzana obnova ulica u Nišu

rssBookmark and Share

Niš 01.07.2019. Južna Srbija Info

Počeli su radovi na rehabilitaciji kolovoza i u Vardarkoj ulici. Narednih nekoliko dana, kako kažu u Direkciji za izgradnju grada Niša, radiće se na uklanjanju oštećenog habajućeg sloja kolovoza i podešavanju nivoa šahti i slivnika, a odmah zatim i na presvlačenju ove važne gradske saobraćajnice novim slojem asfalta, čime će Nišlije dobiti još jednu uređenu ulicu.

Po ugledu na prestonicu i zahtevima predsednika Vučića, ubrzana obnova ulica u Nišu

”Građevinska sezona je u punom jeku, i odmah posle Vardarske sređivanje i Obilećevog venca, Pirotske rampe i ulici Vojvode Putnika. Ne radi se samo u gradu, grade se ulice i u Popovcu, Matejevcu, a vrlo brzo će i u Međurovu. Nema više stajanja. Sutra počinjemo i izgradnju kružnog toka na raskrsnici Buleavara Nikole Tesle i  Heroja sa košara. Radićemo celog leta, cele jeseni, pa i početkom naredne godine, kako bi nišlije imale ulice na koje će biti ponosne”, rekao je Gradonačelnik Darko Bulatović koji je sa direktorom Direkcije za izgradnju Nebojšom Lovićem danas obišao gradilište u Vardarskoj ulici.

Pored samog kolovoza, gradonačelnik je rekao i da će biti uređeni i trotoari i zelene površine. Plan je da se radi brzo, kako bi se izbegle veće gužve i zastoji u saobraćaju, i za očekivati je da ulica bude završena u toku ove radne nedelje.


#   Niš   Aleksandar Vučić   ulice   Darko Bulatović   rekonstrukcija   Vardarska ulica
@avucic @DarkoBulatovic_ @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima