Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Politika


<<<910111213>>>Ukupno: 2248  |  Prikazano: 101 - 110

Dveri Niš: Hitno renovirati niško porodilište

Južna Srbija Info 07.04.2023.
Dveri traže hitno renoviranje niškog porodilišta

Niška Klinika za ginekologiju i akušerstvo otvorena je 1971. godine i od tada do danas je površno renovirana jednom ili dva puta. Iako o njenoj kompletnoj rekonstrukciji slušamo često do toga nije došlo. Nije preterano reći da je ova klinika u stanju raspanja, piše u delu saopštenja Dveri Niš.

opširnije

Komentara: 0

Branislav Jovanović: Ovo je godina kada se radovi na stadionu "Čair" moraju nastaviti

Južna Srbija Info 01.04.2023.
Grad i Radnički se vole delima, a ne rečima

„Ovo je godina kada se radovi na stadionu „Radničkog“ moraju nastaviti i prestanite sa daljim ponižavanjem Niša, obzirom da su završeni stadioni u Leskovcu, Loznici, Zaječaru, a u Novom Sadu se radi drugi stadion“, kaže Branislav Jovanović, odbornik koalicije „Niš, moj grad“ u Skupštini Grada Niša.

opširnije

Komentara: 0

Sećamo se žrtava agresije: Predstavnici desnice, na godišnjicu početka NATO agresije, održali konferenciju za medije ispred SG Niša

Južna Srbija Info 24.03.2023.
Sećamo se žrtava agresije

Nova Demokratska stranka Srbije, Pokret za obnovu Kraljevine Srbije, Srpska stranka Zavetnici, Srpski pokret Dveri izdali su zajedničko saopštenje nakon danas održane konferencije za novinare ispred Skupštine Grada Niša

opširnije

Komentara: 0

Odbornik u SG Niša Miodrag Stanković: Izgraditi spomenik Dr Zoranu Đinđiću

Južna Srbija Info 11.03.2023.
Izgraditi spomenik Zoranu Đinđiću

Miodrag Stanković, odbornik u Skupštini Grada Niša podneo je odborničku inicijativu kojom traži da se na narednoj sednici Skupštine Grada Niša donese odluka o izmenama odluke o podizanju i održavanju spomenika i spomen obeležja na teritoriji grada, piše u delu saopštenja.

opširnije

Komentara: 0

Vučić u Vranju najavio formiranje Narodnog pokreta za državu

RTS, Južna Srbija Info 11.03.2023.
Narodni pokret za državu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić boravi u Pčinjskom okrugu. Vučić je u Vranju poručio da nam je prva obaveza da čuvamo svoju državu i nacionalne interese, ali i pre svega da čuvamo mir i stabilnost. Prethodno je posetio sela Mrtvica i Kunovo, kod Vladičinog Hana. Vučić obilazi Bujanovac, Trgovište, Bosilegrad i Vlasinsko jezero, izveštava RTS.

opširnije

Komentara: 0

Dveri Niš: Izmene urbanističkog plana za Palilulu su isključivom interesu investitora

Južna Srbija Info 22.02.2023.
Interes investitora

Izmene urbanističkog plana za Palilulu su isključivom interesu investitora i sa rizikom od korupcije – čeka nas borba za Grad, piše u delu saopštenja DVERI Niš, nakon današnje konferencije za novinare.

opširnije

Komentara: 0

U Nišu održana tribina četiri stranke "Ne kapitulaciji! Ne ultimatumu!", protiv potpisivanja francusko-nemačkog sporazuma

Z.S. Južna Srbija Info 21.02.2023.
Tribina protiv francusko-nemačkog sporazuma

Sinoć je u Nišu u sali Simfonijskog orkestra održana tribina protiv potpisivanja, kako kažu takozvanog francusko-nemačkog sporazuma za Kosovo i Metohiju. Na tribini su uestvovali predstavnici četiri parlamentarne stranke, Srpskog pokreta Dveri, Srpske stranke Zavetnici, Nove Demokratske stranke Srbije i Pokreta obnove Kraljevine Srbije.

opširnije

Komentara: 0

Ministar Tončev donirao dve plate za narod Turske i Sirije

Južna Srbija Info 19.02.2023.
Tončev donirao dve plate za narod Turske i Sirije

Ministar Novica Tončev posetio je danas ambasade Turske i Sirije i uručio donacije, po jednu ministarsku platu, za narod ove dve zemlje koje su pogodili razorni zemljotresi. Tom prilikom upisao se u knjige žalosti i razgovarao sa ambasadorima Turske i Sirije, njegovom ekselencijom Hami Aksoyem i njegovom ekselencijom Basem Džaman Agom.

opširnije

Komentara: 0

Niš:Tribina četiri parlamentarne stranke protiv potpisivanja francusko-nemačkog sporazuma za KiM

Južna Srbija Info 18.02.2023.
Tribina četiri parlamentarne stranke

U organizaciji četiri državotvorne parlamentarne političke stranke - Srpski pokret Dveri, Srpska stranka Zavetnici, Novi DSS i POKS u Nišu će u ponedeljak 20.februara u sali Simfonijskog orkestra biti održana tribina „NE KAPITULACIJI! NE ULTIMATUMU!“. Saopštenje prenosimo u celosti.

opširnije

Komentara: 0

Odbornik Miodrag Stanković: Nišvil ostaje u Nišu, pobeda normalnosti i kulture

Južna Srbija Info 13.02.2023.
Nišvil ostaje u Nišu

„Nišvil ostaje u Nišu. Na kraju je ipak pobedila normalnost i kultura, a to je ono što je najbitnije", izjavio je opozicioni odbrnik u SG Niša, Miodrag Stanković

opširnije

Komentara: 0

<<<910111213>>>Ukupno: 2248  |  Prikazano: 101 - 110


Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima