Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Članovi DS i URS nisu primorani da čiste grad

rssBookmark and Share

Kuršumlija 23.08.2012. Autor :Agencija TANJUG

Zamenik predsednika opštine Kuršumlija Jovica Đinović izjavio je danas da članovi Demokratske stranke i Ujedinjenih regiona Srbije nisu prisiljeni na prinudni komunalni rad u tom gradu.

Članovi DS i URS nisu primorani da čiste grad

Prema njegovim rečima, članovi i simpatizeri DS i URS u Kuršumliji ovih dana dobrovoljno čiste svoj grad i na to ih niko nije prisilio.

Đinović je kazao da se niko od radnika nijednog trenutka nije žalio opštini.

Sekretar Srpske napredne stranke u Kuršumliji Violeta Jakovljević rekla je Tanjugu da je reč o radnicima koje je prethodna vlast zaposlila po partijskoj osnovi.

"Ovih dana kompletno opštinsko rukovodstvo uključiće se u akciju čišćenja grada", kazala je Jakovljević.

Ona je istakla da i sada među radnicima koji obavljaju komunalne poslove i rade na čišćenju grada ima i članova Srpske napredne stranke (SNS), koja je na vlasti u Kuršumliji sa Demokratskom strankom Srbije (DSS).

Potpredsednica DS Jelena Trivan osudila juče ponašanje čelnika opštine Kuršumlija zbog toga što su , kako kaže , članove DS i URS prisilili na prinudni komunalni rad.

"Članovi i simpatizeri DS-a i URS-a u Kuršumliji su ovih dana prisiljeni da čiste grad, da obavljaju poslove na kojima nisu zaposleni i bez ikakvog rešenja, sistematizacije ili pravnog akta rade poslove namenjene ponižavanju i ugrožavanju ljudskog dostojanstva", izjavila je Trivan.

Članovi DS i URS kazali su ranije kako su poslati da čiste grad jer su u opoziciji, a takve optužbe odbacio je Vučko Savić, brigadir radne jedinice za uređenje grada, dugogodišnji odbornik Srpske radikalne stranke.

Komentara: 0


#   Kuršumlija   DS   URS   Violeta Jakovljević   Jelena Trivan
@demokrate @regionisrbije @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima