Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dačić i Bekuta na proslavi 25 godina vranjskog SPS-a

rssBookmark and Share

Vranje 12.10.2015.

Proslavu povodom 25. rođendana Socijalističke partije Srbije u Vranju, 16. oktobra, uveličaće predsednik socijalista Ivica Dačić, a da spektakl bude potpuniji gostovaće Ana Bekuta.

Dačić i Bekuta na proslavi 25 godina vranjskog SPS-a

Proslavu jubileja vranjskih socijalista, koji su četvrt veka na vlasti u gradu pod Pržarom, uveseliće folk diva Ana Bekuta, najavio je danas Zoran Antić, lider SPS- a i gradonačelnik Vranja.

Na otvorenom danu za medije, Antić je napravio kratku retrospektivu rada socijalista od 16. septembra 1990. godine do danas i ocenio da će proslava jubileja biti veliki socijalistički "femili dej", prenosi agencija Jug Media.

On je pozvao pristalice, članove i funkcionere da prisustvuju ovom spektaklu.

Prema tvrdnjama OK radija, socijalisti će 25. godišnjicu formiranja odbora SPS-a u Vranju proslaviti i u prisustvu svog predsednika Ivice Dačića.

Dačić je najavio dolazak u Vranje na veliku proslavu koja će biti održana u Sportskoj hali, uz prisustvo jedne od najvećih estradnih zvezda u Srbiji.

Ivica Dačić u Vranju, foto OK Radio

Vranjski odbor na čelu sa Zoranom Antićem, ali i surdulički, na čelu sa Novicom Tončevim, insistirali su na Dačićevom prisustvu, što izgleda centrala svojim najjačim odborima u zemlji nije mogla da odbije. I Antić, a naročito Tončev, očekivali su mesto potpredsednika SPS-a, a kako do toga nije došlo, najmanje što Dačić može da učini je da podrži ovdašnje socijaliste u danima njihove velike proslave. Prošle godine spekulisalo se da će u Sportsku halu da dođe Svetlana Ceca Ražnatović, ali se to nije ostvarilo, piše na portalu vranjskog OK radija.


#   Vranje   SPS   Zoran Antić   Ivica Dačić   Ana Bekuta   OK Radio
@socijalisti @DacicIvica @okradio_rs @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima