Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Darko Bulatović više nije član GO SNS u Nišu?

rssBookmark and Share

29.09.2015. Z.S. Južna Srbija Info

Da u Nišu među članovima Srpske napredne stranke i dalje nema mira, potvrđuje i večerašnja ostavka funkcionera niškog SNS-a i direktora "Jugoistoka", Darka Bulatovića.
Kako nezvanično saznajemo, on je podneo ostavku u Gradskom odboru i radnoj grupi.

Bulatović i Perišić, Foto arhiva: gradjanin.rs
Bulatović i Perišić, Foto arhiva: gradjanin.rs

Kako saznajemo od našeg izvora, vidno uzbuđen Bulatović je napustio sastanak zbog uobičajenih svađa i uvreda, koje su večeras kulminirale od strane koordinatora SNS-a i povereništva u Nišu.

Primetan je bio i animozitet između Bulatovića i gradonačelnika Perišića, koji je na iznenađenje svih ponovo počeo da dolazi na satanke, a koje je u prošlom periodu uporno izbegavao.

Mnogima nije jasno šta se zapravo dešava u redovima naprednjaka u Nišu. Jučerašnji saradnici, preko noći postaju "neprijatelji", a to dokazuje i uskraćena podrška Zorana Perišića, Darku Bulatoviću.

Da podsetimo, GO stranke i OO su raspušteni ovog proleća, a nakon toga na čelo novog GO stranke postavljen je, kao koordinator, Milan Stanojković, bez izbora, iako su unutrastranački poppezno bili najavljivani.

Međutim, podele unutar SNS-a u Nišu su toliko velike, a koje su najverovatnije samo refleksija dešavanja u centrali stranke u Beogradu i odlikuju se kao podela prema vodećim članovima i njihovoj politici u Beogradu.

Više puta, takozvano privremeno rukovodstvo stranke, uveravalo je javnost, na konferencijama za štampu da je u SNS-u sve u redu, a da su povremene nesuglasice narmalan politički proces jedne ovako velike stranke.

Komentara: 0


#   SNS   ostavka   Zoran Perišić   Darko Bulatović   Gradski odbor   Milan Stanojković
@sns_srbija @ProfdrPerisic @DarkoBulatovic_ @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima