Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Eksluzivno: SNS i DSS formiraju vlast

rssBookmark and Share

Kuršumlija 01.05.2012. Autor : S.R |

Na ulicama Kuršumlije su vidljivi tragovi predizbornog nametanja kroz prelepljivanja i cepanja plakata političkih protivnika, pa i prelepljivanja bilborda.

Eksluzivno: SNS i DSS formiraju vlast

Kako predizborna trka odmiče, rat između aktivista političkih stranaka se razbuktava, pa scene kao što su škripa guma, brzo istrčavanje mladića iz njih, cepanje plakata, lepljenje njihovog materijala, koje se svake noći viđaju na ulicama Kuršumlije podsećaju na sukobe Delija i Grobara, a ne na podmlatke partija u kampanji.

Sve strane koriste merdevine, četke i farbe kako bi se oskrnavili protivnički bilbordi.

Najviše plakata na ulicama Kuršumlije ima od strane Demokrata i Srpske napredne stranke.

Plakati se lepe gde god se aktivistima političkih partija učini zgodno.

Aktuelna predsednica opštine Vesna Jakovljević (DS) redovno obilazi meštane okolnih sela sa kojima razgovara o problemima koje imaju , ona je uverena da će ubedljivo pobediti na predstojećim izborima 6. maja kako bi kako kaže završila započete projekte i investicije.

Radovan Raičević (SNS) koji gazduje preduzećem AD Planinka uveren u svoju pobedu najavljuje da će po dolasku na vlast u Kuršumliji ispitati sve nezakonite privatizacije u ovom gradu i oduzeti svu nezakonito stečenu imovinu , on obećava otvaranje novih radnih mesta i brigu o mladima kako po završetku škole nebi napustali Kuršumliju i odlazili put većih gradova.

I Demokratska stranka Srbije je već krenula u ozbiljnu kampanju za lokalne izbore.

Oni očekuju najmanje pet odborničkih mesta.

Na prvom mestu izborne liste nalazi se predsednica OO DSS dr Uranija Petrović.

Kako portal ''Južna Srbija'' saznaje od dobro obaveštenog izvora nakon izbora DSS u Kuršumliji ide u koaliciju sa SNS.

Tako će, kako kaže naš dobro obavešteni insajder, aktuelna direktorka Doma zdravlja u Kuršumliji Ljiljana Arsenijević, koja je dugogodišnji član i odbornik Demokratske stranke koja je na tom mestu i postavila biti smenjena,a na njeno mestu će biti postavljena dr Uranija Petrović koja je tu funkciju već obavljala.

Inače, u domu zdravlja je zapošljen i suprug sadašnje direktorke Tomislav Arsenijević.

Prema saznanjima portala ''Južna Srbija''  pregovori između DSS i SNS u Kuršumliji oko formiranja vlasti su već počeli , ali iz nijedne stranke to nisu želeli zvanično da nam potvrde ali ni demantuju, uz obrazloženje da će sve reći nakon izbora 6. maja.

 


#   Kuršumlija   DS   SNS   Uranija Petrović   Južna Srbija region   DSS   Planinka   izbori   Vesna Jakovljević   izbori 2012   Radovan Raičević   Ljiljana Arsenijević   izborne liste
@demokrate @sns_srbija @dsscentar @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima