Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Gradonačelnik Niša: Očekujem reakciju nadležnih zbog pretnji predsedniku Republike

rssBookmark and Share

Niš 16.08.2018. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović izjavio je, povodom napada na Predsednika Republike i pretnji koje su mu upućene, da time najozbiljnije, što pre, moraju da se pozabave nadležni organi.

Foto: Nj.P. Južna Srbija
Foto: Nj.P. Južna Srbija

Zbog pokušaja urušavanje državnih institucija i pozivanja na vojni puč, očekujem  reagovanje nadležnih institucija, rekao je Bulatović.

"Još jednom ponavljam, da mi pružamo punu podršku politici Vlade, državnoj politici, politici Predsednika, i mi jesmo deo te politike i deo tima koji treba da obezbedi bolji život i bolji standard građanima Niša i građanima Srbije", rekao je Bulatović.

Gradonačelnik je naglasio da je činjenica da pretnje dolaze od onih koji, kada su bili vlast, u Niš su dolazili samo na mitinge i ništa više od toga.

"Oni su u Niš dolazili samo na mitinge svojih stranaka, za razliku od predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića koji je, do sada, ovde bio šesnaest puta i proveo šesnaest dana u Nišu. To je više nego bilo koji srpski lider u istoriji. A svaki dolazak i boravak je bio usmeren upravo na budućnost ovog grada, budućnost juga Srbije, investicije, fabrike, nova radna mesta, viši standard i zbog toga ima i našu punu podršku”, poručio je Gradonačelnik Darko Bulatović.

Komentara: 1


#   Niš   Aleksandar Vučić   Darko Bulatović   Boško Obradović   radna mesta   vojni puč
@avucic @DarkoBulatovic_ @


 

▲ ▼ [+][-]


 • (+) (-)

  Perkan, 17.08.2018.:
  Hocemo imena!
  Sta radi tuzilastvo?
  Ko je ovde drzava?

  Ili je sve ovo jedna jadna farsa, Darko?


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima