Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Grupa građana "Dr Dragan Milić", očekivana politička opcija pred lokalne izbore

rssBookmark and Share

Niš 23.03.2024. Z. Stojnić, Južna Srbija Info

Dr Dragan Milić, direktor niške Kardiohirurgije, izlazi na predstojeće lokalne izbore u Nišu sa svojom grupom građana, donoseći novi talas političke aktivnosti u gradu. Formirana grupa, nazvana "Dr Dragan Milić", okuplja stotinak građana koji, kako kažu dele istu viziju za bolju budućnost Niša.

Grupa građana "Dr Dragan Milić", očekivana politička opcija pred lokalne izbore

Izražavajući svoju motivaciju za ulazak u politiku, Milić ističe nezadovoljstvo trenutnim stanjem grada, karakterizovanim nestručnošću, partijskom slepom poslušnošću i bahatošću. Njihov plan i program, koji obuhvata 20 tačaka, objavljen je na posebnom sajtu grupe, gde se takođe poziva građane da daju svoje mišljenje i predloge za dopunu.

Uprkos političkim spekulacijama, Milić je naglašavao da nema političke ambicije, ali je odluku da se pridruži političkom životu Niša označio kao odgovor na potrebu za promenom. Grupa "Dr Dragan Milić" odbija tradicionalne političke taktike obećavanja materijalnih dobitaka građanima, ističući umesto toga svoje ideje za unapređenje Niša kao bogatijeg, pristojnijeg, lepšeg i pravednijeg mesta za život.

Milić, prepoznat kao vođa tima niških kardiohirurga koji su uspešno eliminisali liste čekanja operišući vikendima, nije sebe nazivao herojem, već je naglašavao brigu za pacijente kao svoj glavni motiv. Njegova dugogodišnja borba za osnivanje Instituta za kardiovaskularne bolesti u Nišu svedoči o njegovoj posvećenosti unapređenju zdravstvenog sistema u gradu.

Njegova odluka da uđe u politički život Niša može imati značajan uticaj na lokalnu političku scenu, posebno s obzirom na interesovanje koje je izazvao među građanima i političkim akterima.

Ovo će svakako biti tema koja će privući pažnju uoči predstojećih izbora.


#   Niš   Dragan Milić   Klinika za kardiohirurgiju   lokalni izbori 2024   Grupa građana Dr Dragan Milić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima