Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Jelena Jovanović: Čeda i ja smo tim

rssBookmark and Share

16.11.2013. S. Radović

Jelena Jovanović, supruga lidera LDP Čedomira Jovanovića i direktorka kompanije „Agroposlovi“, otkrila je kako to izgleda biti poslovna žena, majka četvoro dece, ali i supruga Jovanovića. Ona je rekla da su upravo deca motiv koji joj daje snagu da ostvari sve svoje planove, ali je ipak priznala da to ne bi uspela bez svog supruga.

Jelena Jovanović: Čeda i ja smo tim

Čeda i ja smo tim

- Kad imate podršku onih koje najviše volite, cenite i poštujete, onda možete sve. Suprug i ja smo pravi tim, bilo da je u pitanju posao ili porodica. Kad imate zajednički motiv, decu koja vas pokreću, onda prepreke ne postoje - istakla je Jovanovićka i pohvalila se da su joj zahvaljujući Čedi svuda širom otvorena vrata.

- Gde god da sam imala potrebu da odem, imala sam širom otvorena vrata. I kad je u pitanju bankarski sektor i investitori i saradnici, pa čak i kad su u pitanju neistomišljenici mog supruga. I svaki poslovni sastanak se završava neformalnim razgovorima o stanju u društvu, pozdravima Čedi i željama da istraje u svojoj borbi za drugačiju Srbiju - poručila je supruga lidera LDP.

Kao poslovna žena koja nema mnogo vremena, a ima četvoro dece, Jovanovićka kaže da se razlikuje od drugih mama koje su zaposlene, jer su njoj deca motiv da uspe.

Dobra organizacija

- Trudim se da dobrom organizacijom postignem sve i naravno da mi je dan prekratak. Zbog toga se budim rano. Ponekad mi se dešava da ih viđam ujutru i uveče, ali zato sam zajedno sa suprugom angažovana u svakoj njihovoj aktivnosti, domaćem zadatku, simpatijama, razgovorima... A dece nikad dosta - rekla je Jovanovićka zagonetno.


#   supruga   Otvorena vrata
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima