Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Još jedan državni sekretar iz Pčinjskog okruga

rssBookmark and Share

Vranje 14.09.2016. RTV Vranje, Južna Srbija Info

Negovan Stanković iz Socijalističke partije Srbije, postavljen je za državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Još jedan državni sekretar iz Pčinjskog okruga

Pčinjski okrug je tako dobio još jednog državnog sekretara, nakon Dragana Stevanovića Bosketa iz SNS-a.

„Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja je jedno od većih, važnijih i značajnijih ministarstava, pre svega u obezbeđivanju svakodnevnih uslova rada, za približno jednake uslove za sve. Slično je i kada je reč o zapošljavanju, socijalnoj politici, kao i o boračkoj zaštiti. Tu je čitava lepeza poslova kojima se naše ministarstvo bavi." - kaže Stanković.

"Naravno, ja stojim na raspolaganju svim institucijama i organima lokalne samouprave sa područja Pčinjskog okruga, kao što sam to i činio u prethodna tri mandata i svim građanima Vranja. Ja sam bio i ostao Vranjanac. Ja sam samo u Beogradu na privremenom radu. Naravno neću zaboraviti ljude koji su maksimalno pomagali i uvažavali i sa kojima sam maksimalno sarađivao." - kazao je Negovan Stanković, državni sekretar pri Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.


#   Vranje   SPS   Pčinjski okrug   Dragan Stevanović Boske   Negovan Stanković   Ministarstvo rada   državni sekretar   Dragana Stevanović
@socijalisti @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima