Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Odbornici Jedinstvene Srbije u Nišu od danas kod naprednjaka

rssBookmark and Share

Niš 13.11.2018. Z.S. Južna Srbija Info

Nakon samo deset dana kako je kompletan Opštinski odbor Demokratske stranke Srbije Gadžin Han, sa više od 300 članova, prešao u Srpsku naprednu stranku, danas su odbornici i članovi Jedinstvene Srbije u Nišu postali deo najbrojnije političke organizacije u zemlji.

Odbornici Jedinstvene Srbije u Nišu od danas kod naprednjaka

Srpska napredna stranka brojnija je za još pet odbornika u niškom parlamentu, prelaskom trojice odbornika Jedinstvene Srbije, i sa po jednim odbornikom iz Ruske stranke i Srpske narodne stranke.

Jedinstvena Srbija izgubila odborničku grupu u SG Niša

"Praktično, Okružni odbor Jedinstvene Srbije u Nišavskom okrugu više ne postoji", izjavio je danas na konferenciji za novinare u prostorijama Gradskog odbora SNS-a u Nišu, Nikola Ilić, dosadašnji potpredsednik i predsednik OO Jedinstvene Srbije, Nikola Ilić i dodao da je motiv za ovakav politički potez, upravo rad i rezultati državnog rukovodstva na čelu sa predsednikom Vučićem, kako na unutrašenjm, ekonomskom, tako i na spoljnopolitičkom planu.

Šef odborničke grupe SNS-a u SG i bivši gradonačelnik Niša Zoran Perišić, zahvalio se dosadašnjim koalicionim partnerima kako kaže "na iskrenom potezu da sa funkcionerima i brojnim članstvom Jedinstvene Srbije u Nišu dođu u Srpsku naprednu stranku".

On je istakao da se radi o potezu na lokalu, te da ovaj potez nije u vezi sa političkim dešavanjima na nivou Republike, i da ne veruje da će biti bilo kakvih "prekomponovanja" u tom smislu.

Kako će reagovati lider Jedinstvene Srbije, Dragan Marković Palma, ostaje da sačekamo.

Sve u svemu, aktivan politički dan, pred sutrašnju sednicu Skupštine grada Niša, sada sa osveženim starim-novim sazivom odbornika.

Komentara: 0


#   Niš   SNS   Zoran Perišić   Nikola Ilić   Skupština grada Niša   Dragan Marković   Dragan Marković Palma   Jedinstvena Srbija
@sns_srbija @ProfdrPerisic @JS_domacinski @


 


[ Dodaj komentar ]