Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ko i zbog čega preti Novici Tončevu uništavanjem njegovih automobila?!

rssBookmark and Share

Surdulica 21.07.2020. Južna Srbija Info

U saopštenju medijima iz "Tončev gradnje” u vlasništvu Novice Tončeva, visokog funkcionera Socijalističke partije Srbije i koordinatora u izbornom procesu te partrije, pitaju zbog čega već drugi put u predhodnom periodu neko pokušava da zastraši Tončeva i njegovu porodicu.

Foto: SPS
Foto: SPS

Saopštenje prenosimo u celosti..

Nakon incidenta u Nišu, još jedno vozilo “Tončev gradnje” koje koristi Novica Tončev, uništeno je juče u Surdulici kada je razbijena šoveršajbna. Ovo je zabrinjavajući  nastavak pretnji i zastrašivanja Novice Tončeva i njegove porodice ispred čije kuće su kamere tokom noći zabeležile i nepoznata vozila sa grupom muškaraca.

Slučaj je odmah prjavljen policiji, a za preteće poruke koje danima dobija  Novica Tončev sa nepoznatih brojeva, podnete su i krivične prijave protiv NN lica zbog  krivičnog dela ugrožavanja sigurnosti .

"Zabrinut sam za bezbednost svoje dece i svoje porodice. Ovo danas je gore i opasnije nego juče pa se opravdano pitam šta će biti sutra. Da li ću morati da zatražim policijsku zaštitu. Od koga? I pre svega zbog čega i zašto sve ovo? - Novica Tončev, predsednik kompanije Tončev gradnja i potpredsednik SPS.

GP "Tončev gradnja" osnovano je 1998.godine i zapošljava više od 200 ljudi na svim pozicijama u oblasti savremenog građevinarstva.

Kvalitetnom uslugom, vrhunskim materijalima, najsavremenijim mašinama, stručnošću u radu i brzinom realizacije posla, "Tončev gradnja" je ekvivalent vodećim evropskim građevinskim firmama.

Veiki broj značajnih graditeljskih projekata nosi potpis kompanije "Tončev gradnja", piše u saopštenju.


#   SPS   Surdulica   automobili   Novica Tončev   Tončev gradnja
@socijalisti @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima