Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Koalicija SNS i DSS

rssBookmark and Share

Kuršumlija 07.05.2012. Izvor : Agencija TANJUG , S.R |

U Kuršumliji, lista "Pokrenimo Srbiju" koju predvodi SNS osvojila je 30,21 odsto glasova, a DS 18,36 odsto, saopštila je izborna komisija.

Koalicija SNS i DSS

DSS je osvojila 11,74 odsto glasova, URS 11,05 i kloalicija SPS-PUPS-JS 10,01 odsto glasova, dok su ispod cenzusa ostale Dveri sa 2,48 odsto, radikali sa 2,10 i lista "Preokret - Čedomir Jovanović" sa 2,78 odsto osvojenih glasova.

Kako je portal ''Južna Srbija'' ranije već pisao , prema našim saznanjima koalciju na područiju opštine Kuršumlija sastaviće SNS I DSS.

Sekretar Srpske napredne stranke u Kuršumliji Violeta Jakovljević kazala je da postoji mogućnost da baš te dve stranke formiraju vlast na lokalu , ona je novinaru portala ''Južna Srbija''  kazala da je Srpska napredna stranka ubedljivo pobedila na lokalnim izborima u Kuršumliji.

Predsednica opštinskog odbora Demokratske stranke Srbije i bivša direktorka Doma zdravlja u Kuršumliji dr Uranija Petrović bila je nedostupna za komentar , kako saznajemo od izvor u ovoj stanci , ona je zadovoljna rezultatom glasanja i spremna na koaliciju sa SNS.

 


#   Kuršumlija   SNS   Južna Srbija region   DSS   Čedomir Jovanović   Violeta Jakovljević
@sns_srbija @dsscentar @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima