Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

MUP: Skup Srpske desnice nije održan u Policijskoj stanici Pantelej već u Mesnoj zajednici „Moše Pijade“

rssBookmark and Share

Niš 19.11.2019. Južna Srbija Info

Na društvenim mrežama i u medijima pojavili su se navodi da se osnivački skup Srpske desnice, na čijem je čelu Miša Vacić, za opštinu Pantelej održao u stanici policije u Knjaževačkoj ulici. Iz MUP stižu demanti.

Foto: FB Srpska desnica
Foto: FB Srpska desnica

Inače, sala Mesne zajednice „Moše Pijade“ u Nišu često se iznajmljuje za skupove raznih organizacija i udruženja.

Direkcija policije saopštava da su apsolutno netačni navodi pojedinih opozicionih političara da se skup „Srpske desnice“ održao u prostorijama Policijske ispostave Pantelej.

Pomenuti skup je održan u zgradi u Knjaževačkoj ulici koja je vlasništvo lokalne samouprave i u čijoj je isključivo nadležnosti korišćenje iznajmljivanje sale u kojoj su bili aktivisti „Srpske desnice“.

Policijska ispostava Pantelej koristi samo jedan deo pomenute zgrade, ali ne i navedenu salu, dok se u drugom delu ovog objekta nalazi Mesna zajednica „Moše Pijade“.

Direkcija policije saopštava da je "šokirana" iznošenjem skandaloznih neistina od strane pojedinih opozicionih političara i apeluje na sve da ne šire neistinite informacije i zloupotrebljavaju policiju u cilju svojih političkih obračuna, čime nanose štetu policijskim službenicima koji brinu o bezbednosti svih građana naše zemlje.

Komentara: 0


#   Niš   MUP RS   PU Niš   Knjaževačka ulica   Srpska desnica   Miša Vacić   MZ Moša Pijade
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima