Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ne daju vlast: Smenjeni naprednjaci u Žitorađi sakrili pečat

rssBookmark and Share

Žitorađa 22.02.2016. Južna Srbija Info, Radio Koprijan

Nova skupštinska većina u Žitorađi danas nije mogla da pruzme rukovođenje, zato što je bivše (SNS) rukovodstvo sakrilo pečat Skupštine opštine i onemogućilo overu rešenja o postavljenju, koje je19 februara, na sednici donela SO Žitorađa.

Foto: novostitop.com
Foto: novostitop.com

Ovo je za Radio Koprijan, izjavio novoizabrani predsednik opštine Siniša Ilić i dodao da je podneta prijava policiji, koja je pritom sačinila zabelešku i saslušala određena lica u vezi sa nestankom pečata.

Da podsetimo...

U petak 19. februara, posle održane sednice SO Žitorađa, vlast je preuzela SDS Borisa Tadića i Srpska radikalna stranka, kojima su se pridružola i dva odbornika Nove Srbije, dok SNS na čelu sa predsednikom opštine Slađanom Mladenovićem odlazi u opoziciju.

Novi predsednik SO Žitorađa je Marko Milenković je iz Srpske radikalne stranke, a njegov zamenik Goran Stojković iz SDS-a, Borisa Tadića.

Izabrani predsednik opštine Žitorađa, koji se inače ne slaže sa politikom SNS na lokalnon nivou je Siniša Ilić, odbornik naprednjaka u Žitorađi.


#   SNS   Žitorađa   Goran Stojković   SRS   smena   Marko Milenković   nestanak   predsednik opštine   SDS   Siniša Ilić   pečat
@sns_srbija @SRS_info @socdemstranka @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima