Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Aerodrom ponovo tema niških demokrata

rssBookmark and Share

Niš 24.09.2019. Južna Srbija Info

Predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu Miodrag Stanković, još jednom je pokrenu pitanje statusa aerodroma "Konstantin Veliki".

Aerodrom ponovo tema niških demokrata

Saopštenje prenosimo u celosti..

Demokratska stranka stoji na strani naroda i nastavlja borbu za odbranu interesa grada i građana Niša. Javno preduzeće“Aerodrom Niš“ posle skoro 30 godina postojanja i rada odlukom Vlade Srbije prestaje da postoji. Novo preduzeće“Aerodromi Srbije“doo Niš preuzima sva prava i obaveze koje je zaključilo preduzeće JP Aerodrom Niš, sa avio-kompanijama, dobavljačima i korisnicima usluga. Aerodromi Srbije doo Niš preuzimaju zaposlene i pravo upravljanja nad aerodromom“Konstantin Veliki“. Više puta smo ponovili: - Zašto?

Kao demokrate moramo opet da pitamo: 

Na osnovu kojih razloga je Vlada Srbije preuzela upravljanje nad niškim aerodromom? Konstanin Veliki je dobro radio i imao stalno povećanje putnika. Da je Vlada dobar menadžer sama bi upravljala beogradskim aerodromom“Nikola Tesla“ ali nije i zato je najveći srpski aerodrom iznajmila strancima. Zašto onda kvari dobar primer poslovanja i znatan dodatak onemoćaloj niškoj privredi?

Demokratska stranka hoće da podseti građane kolike su plate bile u vreme izbora 2012. godine, kolike penzije i kakav je standard onda bio. Danas posle skoro 8 godina, imamo svakodnevna obećanja napredne vlasti o dramatičnom poboljšanju na svim poljima ali u stvarnom životu imamo prazne novčanike penzionera, izneverena očekivanja mladih, osiromašen kućni budžet u svakoj porodici i gubitak niškog aerodroma.    

 

Komentara: 0


#   Niš   DS   Miodrag Stanković   aerodrom Konstantin Veliki
@demokrate @Mikica_S @NisAirport @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima