Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novica Tončev šef izbornog štaba SPS-a za lokalne izbore

rssBookmark and Share

Vranje 05.09.2015. Ok Radio, Južna Srbija Info

Novica Tončev je ponovo izabran za člana predsedništva SPS-a, a pridružiće mu se i Zoran Antić.
Tončev je izabran i za šefa izbornog štaba SPS-a.

Novica Tončev šef izbornog štaba SPS-a za lokalne izbore

Narodni poslanik i predsednik Skupštine Surdulice Novica Tončev izabran je za člana Predsedništva SPS-a, ali i za šefa izbornog štaba SPS-a za lokalne izbore.

Tončev je i do sada bio član Predsedništva, a pre sednice Glavnog odbora stranke važio je za favorita za mesto potpredsednika SPS-a.

- Razgovarao sam sa šefom Dačićem, i dogovorili smo se da prvo odradimo izbore, pa da onda preuzmem mesto potpredsednika stranke.

Izabran sam da u stranci vodim lokalne izbore, jer već tri izborna ciklusa surdulički socijalisti imaju najbolje rezultate od svih u SPS-u.

Na ovu funkciju imenovao me je Glavni odbor i ja ću učiniti sve da to poverenje opravdam - kaže Tončev za OK Radio.

Inače, Glavni odbor SPS-a ostavio je dva prazna potpredsednička mesta, jedno za predstavnika Vojvodine i drugo za lidera koji postigne najbolji lokalni izborni rezultat.

Tončev kaže da će u budućem radu poseban akcenat baciti na položaj funkcionera u SPS-u, da se vidi ko je kako od njih prošao u svojoj izbornoj jedinici, među svojim sugrađanima.

- Neka slegne sve narednih dana, pa krećemo u formiranje izbornih štabova po čitavoj Srbiji i nadamo se uspehu - kaže Tončev.
 
Antić u predsedništvu SPS-a: Ovo je uspeh vranjskih socijalista!

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić novi je član Predsedništva SPS-a, odlučio je Glavni odbor te stranke na sastanku u Beogradu.

Pored Antića, još osam Vranjanaca ušlo je u najuže rukovodstvo stranke.

U Glavni odbor SPS-a pored Antića ušli su i Miroljub Stojčić, Siniša Mitić, Negovan Stanković, Snežana Stankovića, Nikola Stoiljković i Predrag Milenković.

U Staturarnu komisiju SPS-a ušla je Tanja Spasić, dok je u Nadzornom odboru stranke Dragan Popović.

- U realnoj situaciji ovo se može oceniti kao veliki uspeh vranjskih socijalista.

U istoriji stranke u rukovodstvu nikada nije bilo više socijalista iz Vranja, što je dokaz kvaliteta našeg rada.

Za mene lično ovo je takođe veliki uspeh, ali je pre svega reč o rejtingu vranjskog SPS-a, čiji sam ja prvi čovek - rekao je za OK Radio gradonačelnik Antić.

 


#   Vranje   SPS   Zoran Antić   Surdulica   Novica Tončev   Negovan Stanković   Dragan Popović   glavni odbor   OK Radio   Miroljub Stojčić
@socijalisti @okradio_rs @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima