Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

NPS kritikuje “Jugoistok”: Za redovne platiše besplatne karte za koncert Zdravka Čolića

rssBookmark and Share

29.09.2015.

Nedovni koncert Zdravka Čolića u Nišu nikoga nije ostavio ravnodušnim.
Dok je publika s jedne strane uživala, opozicija je oštro kritikovala potez „Jugostoka“ koji je redovne platiše častio kartama u vrednosti 170.000 dinara.

Foto: K.Kamenov
Foto: K.Kamenov

Lider Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović ovaj potez je kritikovao navodeći da je naprednjacima važnija estrada i dodvoravenje glasačima “jer se bliže izbori”.

- Iz budžeta “Jugoistoka" dato je 170.000 dinara za karte za koncert Zdravka Čolića, dok se građanima bezdušno isključuje struja, povećavaju cene i otimaju kuće neplatišama. Vlast ne interesuju investicije, dok na jugu Srbije u Leskovcu, Doljevcu, vidimo da se nešto dešava, kao i nova fabrika u Vladičinom Hanu, a ovde je sve ravno nuli - rekao je Jovanović.

Elektroprivreda Srbije u 2014. godini zabeležila je gubitak od 10,5 milijardi dinara, a kupovinu karata za koncert šef kabineta direktora “Jugoistoka” Dragoslav Pavlović ocenio je kao “lep gest”.

I. Anđelković, Blic


#   Jugoistok   koncert   Zdravko Čolić   Dragoslav Pavlović   Branislav Jovanović   karte   kritike   kupovina   NPS Narodni pokret Srbije
@EDJugoistok @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima