Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Opštinski odbor DS Bojnik prešao u SNS

rssBookmark and Share

Bojnik 03.02.2014. Tanjug

Mi smo i ranije upozoravali da se ne slažemo sa politikom koju vodi vrh Demokratske stranke ali izgleda da nas nisu ozbiljno shvatali. Nismo mogli više da ovako radimo jer niko nije poklanjao pažnju siromasnoj opštini Bojnik, naveo je Nebojša Nenadović, dosadašnji zamenik predsednika Opštinskog odbora DS

Bojnik, opština, f:Kurir
Bojnik, opština, f:Kurir

Većina članova opštinskog odbora Demokratske stranke i 10 odbornika te stranke u Skupštini opštine Bojnik prešli su danas u Srpsku naprednu stranku, potvrdio je dosadašnji zamenik predsednika Opštinskog odbora DS Nebojša Nenadović.

On je rekao da je na sastanku odbora od 14 prisutnih članova 13 bilo za prelazak u SNS.

"Mi smo i ranije upozoravali da se ne slažemo sa politikom koju vodi vrh Demokratske stranke ali izgleda da nas nisu ozbiljno shvatali. Nismo mogli više da ovako radimo jer niko nije poklanjao pažnju siromasnoj opštini Bojnik i nadam se da ćemo na ovaj način pomoći svim građanima da bolje žive“, kaže Nenadović.

Predsednik opštinskog odbora SNS-a u Bojniku Ivan Stojanović pre nekoliko dana je potvrdio da odbornici DS-a žele u naprednjake i da su im tada podeljene pristupnice.Lokalna skupština u Bojniku ima 27 odbornika. Do sada je DS imao najviše odbornika 10, SNS 6, URS 5, DS S 4 i SPS 2 odbornika.

Komentara: 0


#   DS   SNS   Bojnik   Nebojša Nenadović   Ivan Stojanović
@demokrate @sns_srbija @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima