Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Perišić: Vodeća koalicija u gradu stabilna i nakon hapšenja čelnika SPS

rssBookmark and Share

05.02.2015. Južna Srbija Info

Odnosi sa koalicionim partnerima u gradu su stabilni i dalje odlično sarađujemo, izjavio je gradonačelnik Niša i predsednik Gradskog odbora SNS-a u Nišu, Zoran Perišić.

Perišić: Vodeća koalicija u gradu stabilna i nakon hapšenja čelnika SPS

 

U prilog tome on navodi, da je početkom nedelje imao sastank sa predsednikom Skupštine grada, Miletom Ilićem, gde je postignut dogovor oko dnevnog reda Skupštine koja će biti održana u ponedeljak, 9.febrara, i da su razgovori, kao i uvek do sada, bili krajnje korektni i konstruktivni.

Hapšenja istaknutih članova Gradskog i Okružnog odbora SPS-a ne utiču na naš rad i saradnju,a, kao i uvek, mora se poštovati predpostavka nevinosti, dok se ne dokaže suprotno.

Dakle, sve funkcioniše u najboljem redu, podvlači Perišić.

Predsednik Skupštine grada i istaknuti funkcioner SPS-a u Nišu, Mile Ilić, kaže da koalicini odnosi ni na koji način nisu destabilizovani nakon što su se, nedavno, našli u pritvoru predsednik Okružnog odbora SPS-a Igor Novaković i predsednik Gradskog odbora ove partije, Slavoljub Vlajković.

Zajednički radimo na pripremi naredne sednice Skupštine grada,kao što je bilo i do sada,nema nikakvih problema.Imamo stabilnu većinu pa će sve odluke,verujem,biti donate i većinom glasova odbornika.Što se tiče nedavnih lišenja slobode, mogu samo da kažem da su pojedinačni slučajevi odgovornost pojedinca i da to nema veze sa političkim odnosima i političkom stabilnošću u gradu,izjavio je Ilić.

Komentara: 1


#   SPS   SNS   hapšenje   Mile Ilić   Zoran Perišić   Igor Novaković   Slavoljub Vlajković   koalicija
@socijalisti @sns_srbija @ProfdrPerisic @redinmind @


 

▲ ▼ [+][-]


  • (+0) (-0)

    Milos, 05.02.2015.:
    Kako odlicni kada podmecete svakodnevne igre jedni drugima i gledate koliko ce vise da se napljacka.


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima