Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pokret socijalista postao parlamentarna stranka u Prokuplju

rssBookmark and Share

Prokuplje 08.12.2015. Tanjug

Pokret socijalista postao je parlamentarna stranka u Skupštini opštine Prokuplje, nakon što su tri odbornika iz odborničkog kluba "Socijalna pravda", pristupili ovoj stranci, saopštio je odbor Pokreta socijalista.

Pokret socijalista postao parlamentarna stranka u Prokuplju

Radi se o Milanu Arsović, koji je za odbornika izabran na listi DS i Vesni Badić i Milanu Kovačeviću (DSS).

Na konferenciji za štampu, na kojoj su juče predstavljeni novi članovi Pokreta socijalista, prisustvovali su narodni poslanik iz Prokuplja Darko Laketić (SNS) i zamenik predsednika Pokreta socijalista i narodni poslanik Dragan Todorović.

Todorović je tom prilikom izjavio da pristupanje ovih odbornika Pokretu socijalista ocenjuje više nego pozitivno, jer to predstavlja jačanje levice i Pokreta socijalista i da je to posledica činjenice da svakim danom sve veći broj građana podržava ideju Pokreta socijalista.

Narodni poslanik SNS Darko Laketić naglasio je da je veoma značajno što je Pokret socijalista u lokalnom parlamentu dobio odbornike, jer na ovaj način politika SNS dobija adekvatnu podršku u SO Prokuplje, a to je zapravo politika koju sprovodi premijer Srbije Aleksandar Vučić.

Novi član PS i odbornik Milan Arsović, nakon potpisivanja pristupnice, istakao je da su ova tri odbornika još prilikom formiranja odborničkog kluba "Socijalna pravda" stavili običnog čoveka u prvi plan, tako da je pristupanje PS normalan sled stvari, saopštio je beogradski odbor Pokreta socijalista.


#   Prokuplje   Pokret Socijalista   Milan Arsović   Darko Laketić   Gradski odbor   Vesna Badić   Milan Kovačević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima