Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

''Policija i tužilaštvo u Pirotu loše rade''

rssBookmark and Share

Pirot 15.11.2014. Tanjug - Južna Srbija Info

Narodni poslanik SNS-a iz Pirota Radmilo Kostić je na konferenciji za novinare u Pirotu ocenio da tužilaštvo i policija u Pirotu loše rade svoj posao.

''Policija i tužilaštvo u Pirotu loše rade''

Kao primer naveo je slučaj kompanije "Tigar" AD, čije bivše rukovodstvo se već dve godine procesuira, ali bez ikakvog sudskog epiloga.Kostić je dodao da veliki broj Piroćanaca traži odgovore na pitanja dokle se stiglo sa procesuiranjem bivšeg rukovodstva "Tigra" ad.

"Dosta ljudi je procesuirano, a evo dve-tri godine nemamo nikakvog sudskog epiloga. Zbog toga bih pitao tužilaštvo u Pirotu, i osnovno i više, dal oni uopšte nešto rade. Da li su oni stvarno nezavisno od ove, ali su zavisni od prošle vlasti", upitao je Kostić.

"Imamo isituaciju sa “AHA Murom Prvi maj” gde svi peru ruke, niko nije odgovoran za situaciju. Kada ćemo jednom u Pirotu da budemo ogovorni i da ne krivimo za sve Ministarstvo privrede. Znate da je u toku izrada UPPR-a, plana reorganizacije te fabrike i na poveriocima je da prihvate ili ne prihvate taj plan. Smatramo da će biti usvojen taj UPPR i da će ta fabrika ponovo početi da radi u punom sjaju - kazao je Kostić koji se osvrnuo i na stanje u pirotskoj policiji.

"Najveći uspeh rada pirotske policije je hapšenje šest žena ginekologa, za nekih 300.000 dinara u periodu od dve godine, a na osnovu nekih tvrdnji da postoji u svesci nešto pisano. Ako je to najveći uspeh policije, ja im stvarno čestitam - kazao je Kostić.


#   Pirot   SNS   poslanik   Tužilaštvo   Radmilo Kostić   kritike   loš rad   Ministarstvo privrede   Prvi maj
@sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima