Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Posle izbora, Nišlijama lažna obećanja

rssBookmark and Share

Gornje Međurovo 27.05.2016. Južna Srbija Info

'Iako je veliko nevreme zahvatilo Jagodinu pre par dana, a najavljeno je bilo i u Nišavskom okrugu, niška protivgradna zaštita nije reagovala i još jednom se pokazala nesposobnost lokalne vlasti na delu", izjavio je Branislav Jovanović.

Posle izbora, Nišlijama lažna obećanja

"Pogođena sela  koja su pretrpela ogromnu štetu Donje i Gornje Međurovo, Čokot, Pasi Poljana, selo Bubanj funkcioneri su obilazili pred izbore, ''dobre vile'' su ih posećivale i davale lažna obećanja, ali od toga, kao što vidimo, ništa'', kaže Branislav Jovanović, predsednik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije i dodaje da se nada da će neko odgovarati zbog potpuno unišenih polja pod voćem i povrćem.

On kaže da očekuje i da će adekvatno biti kažnjeni i oni koji su davali lažna predizborna obećanja i primali mito za zapošljavanje u gradskim javnim preduzećima, a o kojima čitamo u medijima ovih dana.

''Ne samo da su davali lažna obećanja nego su u kampanji delili i humanitarne pakete u pojedinim mahalama i delovima grada. To je bio deo predizborne kampanje koja je doprinela da lokalni funkcioneri dođu do ovakvog izbornog rezultata'', ističe prvi čovek niškog NPS-a i dodaje na kraju:

''Sa jedne strane su deljeni humanitarni paketi bez dokumentacije i dokaza ko je to naručio i platio, a sa druge strane su obećavali ljudima posao u pojedinim niškim firmama uz uslov da se to i novčano potkrepi. Inače, radi se o funkcionerima koji su u bliskim odnosima sa onima koji su bili kandidati za predsednike opština.''


#   Gornje Međurovo   Branislav Jovanović   Pasi Poljana
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima