Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prokuplje: Smena direktora JP-a bivše vlasti

rssBookmark and Share

Prokuplje 14.10.2012. Izvor: S.R.

Na četvrtoj sednici Skupštine Opštine Prokuplje verifikovani su mandati odbornicima SPS, SNS, DSS, NS i Pokreta za jug. Odbornica Crnogorske narodne stranke Snežana Josifović podnela je ostavku, a ta partija je pristupila Odborničkom klubu SNS. Ovom odborničkom klubu pristupio je i odbornik SDP Miro Ilić.

Prokuplje: Smena direktora JP-a bivše vlasti

Skupštinska većina usvojila je predlog rešenja o imenovanju upravnih i nadzornih odbora javnih preduzeća Direkcije za izgradnju, Tržnice, Gradskog vodovoda, Čistoće, ustanova: Istorijski arhiv, Narodni muzej Toplice, Dom kulture, Biblioteka, Turističko sportski centar, kao i Fonda za razvoj stočarstva.

Izmenjena su rešenja o imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora Centra za socijalni rad, Doma zdravlja, Turističke organizacije Prokuplje, Radničkog univerziteta i Javnog preduzeća za zaštitu i unapređenje životne sredine. Takođe su promenjeni članovi UO Predškolske ustanove "Neven" i imenovani članovi upravnih odbora Fonda za finansiranje talenata i Zadužbine "Ljubomira i Darinke Lešjanin".

Zbog činjenice da se u opštini Prokuplje svake godine smanjuje broj novorođenih beba, Skupština je donela zaključak kojim se nalaže nadležnim opštinskim službama da razmotre mogućnost da sve nezaposlene porodilje primaju naknadu od 20.000 dinara, dok dete ne napuni godinu dana.

Komentara: 0


#   Prokuplje   SNS   Dom kulture   Istorijski arhiv   sportski centar
@sns_srbija @


 


[ Dodaj komentar ]