Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radmila Gerov: Upozoravali smo, ali nisu imali sluha

rssBookmark and Share

27.12.2014. Negotin, Z.S. Južna Srbija Info

Radmila Gerov, poslanik u prošlom sazivu, članica predsedništva Liberalno demokratske partije, govori za Južnu Srbiju Info o aktuelnim dešavanjima u Negotinu, protestima izazvanim poreskim rešenjima.

Radmila Gerov: Upozoravali smo, ali nisu imali sluha

“Kada smo prošle godine na sednici SO Negotin upozoravali da će Rešenja biti uvećana i za pravna i za fizička lica, odbornici većine SPS i DS, nisu imali sluha za podnete amandmane LDP“, ( Gerov ).

Ona podseća,  “Da smo bili u pravu, dokaz su rešenja za porez na imovinu i porez na građevinsko zemljište, koja su građani dobili ove godine“.

“Juče smo na sednici govorili, po ko zna koji put, da je JKP Badnjevo u provaliji i da hitno treba preduzeti mere koje će dovesti do reorganizacije i sanacije firme. Naravno, sluha bilo nije. Vreme će vrlo brzo pokazati da smo bili u pravu, ali tada će naknadna pamet biti zakasnela, što će za posledicu imati pitanje opstanka firme i gubitak velikog broja radnih mesta“, izjavila je za portal Južna Srbija Info, Radmila Gerov.

Da podsetimo, juče su građani Negotina protestvovali isperd zgrade opštine, revoltitani nerazumno visokim iznosima poreza na imovinu.

Predsednik opštine Negoin, Jovan Milovanović (SNS), optužuje bivšu vlast za “pokušaj manipulacije“ i navodi da su sva rešenja doneta u skladu sa zakonom?

 


#   porez   Južna Srbija region   protest   Južna Srbija Info   LDP   predsednik opštine   Negotin   Radmila Gerov   Jovan Milovanović   porez na imovinu   fizička lica   građevinsko zemljište
@juznasrbija @ldp @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima