Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Reakcija Branislava Jovanovića na premijerove kritike upućene gradskoj vlasti

rssBookmark and Share

Niš 15.10.2016. Južna Srbija Info

"Na poslednjoj gradskoj Skupštini, pre samo nedelju dana, govorio sam čelnicima Niša da im je budžet rasipnički i potrošački, da su uništili i zaustavili razvoj Grada, rekao je između ostalog Branislav Jovanović.

Branislav Jovanović, arhivska fotografija
Branislav Jovanović, arhivska fotografija

Na poslednjoj gradskoj Skupštini, pre samo nedelju dana, govorio sam čelnicima Niša da im je budžet rasipnički i potrošački, da su uništili i zaustavili razvoj Grada i da će bez štednje bankrotirati", kaže predsdnik niškog odbora Narodnog pokreta Srbije, Branislav Jovanović, povodom kritika premijera Vučića koje je uputio gradskim čelnicima.

On objašnjava da možda i nije problem što je dubioza u budžetu 50 miliona evra, kako reče premijer, nego je problem u tome što novac nije otišao u infrastrukturu i investicije, tako da se počinje od nule i novih obećanja.

Jovanović pita nišku vlast:

"Gde ste se zadužili 50 miliona evra kad ste gradili već izgrađene ulice koje smo vam mi napravili? Gde ste trošili novac kad ste samo ukrašavali kružne tokove, obdaništa, bulevare i mostove koje smo vam mi izgradili?"

Jovanović dodaje da Niš iz problema ne mogu izvući oni koji su ga u iste i uvukli.

"Obično požar u kući nikada ne gasi onaj ko ga je izazvao. Bio je to moj vapaj i poslednji trenutrak da se trgnete", zaključuje prvi čovek niškog NPS-a.


#   Niš   budžet   Aleksandar Vučić   Branislav Jovanović   gradska vlast   NPS Narodni pokret Srbije
@avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima