Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ruska stranka u Nišu apeluje na građane da shvate ozbiljnost zdravstvene situacije

rssBookmark and Share

Niš 15.03.2020. Južna Srbija Info

Povodom narastajuće opasnosti od širenja koronavirusa, Gradski odbor Ruske stranke u Nišu poziva građane da shvate ozbiljnost situacije i da se pridržavaju svih propisanih mera zaštite. Nema mesta panici, već samo odgovornom ponašanju prema sebi, svojim najbližima i svim ljudima sa kojima na bilo koji način dolazimo u kontakt.

Ruska stranka u Nišu apeluje na građane da shvate ozbiljnost zdravstvene situacije

Saopštenje prenosimo u celosti.. . 

Apelujemo i tražimo od predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića, Vlade i svih koji su u prilici da odlučuju o sudbini našeg naroda da uvedu vanredno stanje, zatvore vrtiće, škole i fakultete i povuku sve neophodne poteze kako bi smo izbegli katastrofu širokih razmera koja se događa u mnogim zemljama sveta.

Ruska stranka će  na sastanku koji je predsednik  Republike Srbije Aleksandar Vučić najavio za utorak 17.03.2020.godine tražiti uvođenje vanrednog stanja, odlaganje izbora do daljeg, odnosno do stabilizovanja epidemiološke situacije u zemlji. Tražićemo i prekid svih predizbornih radnji, a posebno prikupljanje potpisa za podnošenje izbornih listi, kako bi se izbeglo bilo kakvo okupljanje građana, a samim tim i smanjila mogućnost širenja koronavirusa.

Ruska stranka smatra da, u ovom trenutku,  ne postoji ništa važnije od zdravlja naših sugrađana i daće svoj maksimalan doprinos svim aktivnostima na suzbijanju koronavirusa. 

 


#   Niš   Ruska stranka   Izbori 2020   Koronavirus
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima